Arbetsrättsjouren har insett nyttan med bra samarbetspartners som har olika specialkompetens. Vi är noggranna med att hitta samarbetspartners som berikar och förbättra vår service till dig som kund. Tillsammans kan vi, på bästa sätt, hitta en lösning på olika ärenden så att du som kund får den hjälpen du behöver.

Är du intresserad av att bli en samarbetspartner till Arbetsrättsjouren så mejla oss gärna på admin@arbetsrattsjouren.nu

Vi har idag samarbeten med följande:

KBM Advokatbyrå AB är en modern och oberoende advokatbyrå som erbjuder fördjupad rådgivning inom det arbetsrättsliga området. KBM har stor kunskap, erfarenhet och arbetar oftast som ombud för främst arbetsgivare. De har även lång erfarenhet av att driva ärenden i domstol. Bolaget har hjälpt många av våra kunder genom åren och är ett tryggt val som arbetsrättslig expert.

Småföretagarnas Riksförbund Sverige är en oberoende, rikstäckande ideell förening med uppgift att främja privat företagsamhet med särskild inriktning på små företag. Förbundet är partipolitiskt, etniskt, religiöst och kulturellt obundet. De företräder idag mer än 32 000 småföretag, i alla branscher och i alla delar av landet. Vi ger rådgivning till deras medlemmar.

Prima Utveckling erbjuder konsulttjänster inom processledning, organisations-, grupp- och ledarutveckling. De arbetar med idéburna verksamheter och organisationer såväl som med företag.  

SEO Sverige har sedan 2006 hjälpt företag och myndigheter med digital synlighet.
De främsta kompetenserna är Google Ads, Facebook/Instagram, LinkedIn, Snapchat och enklare webbutveckling. Bolaget kan hjälpa till med allt från enstaka punktinsatser till ett helhetsgrepp runt digital marknadsföring. SEO Sverige är ett certifierat Google Partner-företag.