”Arbetsrättsjouren är en oberoende aktör och utgår alltid från lagen när vi ger rådgivning och svar inom arbetsrätten. Vi kan inte hållas ansvariga för hur informationen används och tolkas av våra besökare eller tredje part.”

RÅDGIVNING via e-post och telefon
Vi ger svar på dina arbetsrättsliga frågor och utgår alltid från lagen. Du mejlar din fråga till oss, vi gör en bedömning om var på kostnadsstegen din fråga befinner sig och informerar dig om det. När du har betalt så svarar vi dig så snart vi har möjlighet.

Steg 1 är ett kortare mejlsvar på en kortare fråga och kostar 100 kr ink.moms
Steg 2 är ett mer utvecklat mejlsvar på en något längre fråga och kostar 300 kr ink. moms
Steg 3 är ett utvecklat mejlsvar eller en telefonrådgivning på 30 minuter och kostar 500 kr ink. moms
Steg 4 är ditt val att få en telefonrådgivning på 30 minuter och kostar 500 kr ink. moms

Om du vill ha svar på en fråga så mejlar du till kund@arbetsrattsjouren.nu

Betalning
Swish företag: 1236284350
Bankgiro: 697-0719

MALLAR inom arbetsrätten
Många arbetsgivare efterfrågar mallar inom arbetsrätten. Arbetsrättsjouren erbjuder diverse mallar som du kan se nedan. Alla våra mallar kostar 40 kr ex. moms. Skicka mejl till admin@arbetsrattsjouren.nu så får du mer information.

Erinran/varning
Förhandlingsframställan till arbetstagarorganisation
Tjänstgöringsbetyg
Tjänstgöringsintyg
Uppsägning pga. arbetsbrist

FÖRELÄSNINGAR
Arbetsrättsjouren håller föreläsningar för företag, på kontorshotell, i egna lokaler samt hos andra aktörer som vill ha mer kunskap i ämnet Arbetsrätt. Håll koll på vad som är på gång under sidan Aktuellt.

UTBILDNINGAR
Ibland behövs det specialanpassade utbildningstillfällen. Vi erbjuder främst kortare workshoptillfällen (1-2 timmar). Det kan, för arbetsgivare, vara en utbildning i hur en anställd ska sägas upp på rätt sätt utan att hamna i konflikt med en fackförening. Det kan också vara en arbetsgivare som vill erbjuda ett utbildningstillfälle för sin personal.

Hör av dig så ser vi om vi kan hjälpa dig med dina önskningar.
Mejla till admin@arbetsrattsjouren.nu

FÖRDJUPAD KONSULTATION, rådgivning och expertis
Om det efter vår inledande rådgivning visar sig att ditt ärende bör drivas vidare så är vi själva en aktör på marknaden som kan göra en hel del. Då och då krävs det mer erfarenhet än vad vi på Arbetsrättsjouren kan erbjuda. Därför arbetar vi ständigt med att bygga upp ett bra nätverk som vi kan hänvisa till så att du som kund får den expertis som du behöver. Vår största samarbetspartner, KBM Advokatbyrå AB, har främst hjälpt arbetsgivare som behövt mer fördjupad konsultation. KBM har bland annat varit deras ombud i domstol.
Behöver du advokathjälp? Mejla till KBM och skriv i rubriken ”Via Arbetsrättsjouren”
Mejla till info@kbmlaw.se