Om oss

”Arbetsrättsjouren är en oberoende aktör och utgår alltid från lagen när vi ger rådgivning och svar inom arbetsrätten. Vi kan inte hållas ansvariga för hur informationen används och tolkas av våra besökare eller tredje part.”

Historia
Arbetsrättsjouren startades 2009 som ett projekt på en utbildning. Genom en blogg svarade Arbetsrättsjouren på inkomna frågor och svar inom arbetsrätten. Där kunde alla söka och finna många svar på sina frågor. Under årens lopp utvecklades bloggen och blev välbesökt av både arbetstagare och arbetsgivare. Många bra samarbeten med andra företag har skapats och utvecklats och bloggen har varit välbesökt med upp mot 2 000 besökare per dag. Arbetsrättsjouren har alltid varit en oberoende aktör som fyllt en funktion och ett behov i samhället.

Syfte
Bakom varumärket Arbetsrättsjouren står Arbetsrättsjouren Sverige AB. Utveckling är viktigt anser vi och utveckling har skett på många sätt genom åren. Fokus för Arbetsrättsjouren har alltid varit och kommer alltid att vara att hjälpa er kunder med att ge kvalificerad arbetsrättslig rådgivning och individuellt stöd oavsett bransch. Vi utgår alltid från lagen när vi ger rådgivning och svar inom arbetsrätten.

Rådgivning
Är du nyfiken på vad Arbetsrättsjouren arbetar med och om vi kan hjälpa dig eller ditt företag? Klicka gärna vidare till Vi erbjuder.

Arbetsrättsjouren ger även telefonrådgivning inom arbetsrätten till vår samarbetspartner Småföretagarnas Riksförbunds medlemmar.