Arbetsbefriad med ska ändå jobba?

Jag har precis blivit uppsagd pga arbetsbrist. På mitt besked om uppsägning, så står det ”Arbetsbefriad under uppsägningstiden”. Vad betyder egentligen det?
Jag jobbar som konsult och är på ett uppdrag som inte har något egentligt slut. När jag frågade om vad arbetsbefriad innebar för mig fick jag svaret ”att man inte
behöver jobba, om du inte har uppdrag, vill säga”. Några timmar efter att jag skrivit på, så får jag en mailkonversation där det står att ”vi anlitar honom till sista dagen…”. Varför skriver man då ”Arbetsbefriad under uppsägningstiden” om det i verkligen inte är det man blir.
Har man några rättigheter här/skyldigheter?
Tacksam för någon form av svar som kan få mig att förstå

SVAR:
Om du blir uppsagd och arbetsbefriad så innebär det normalt sett att du inte arbetar under uppsägningstiden, men ändå får din lön etc. I ditt fall gissar jag att det är kunden som vill ha dig kvar i uppdraget och därför gäller inte din arbetsbefrielse. Det är en felaktig formulering av företaget att inte ha med detta i uppsägningsbeskedet, men arbetsgivaren är å andra sidan inte skyldig att arbetsbefria dig så jag kan nog inte säga att något fel har begåtts.

Hälsningar Camilla Ländin
Arbetsrättsjouren